Det är äntligen dags för oss att börja ladda inför ridskolestarten i augusti. Vi välkomnar alla nya och gamla ryttare till höstterminen och hoppas att vi ses då! Kanske känner du någon som vill börja rida? Då är det hög tid att ställa sig på kö till någon av våra ridgrupper. Kontakta oss på info@tunarp.se för mer information och anmälan. Om du eller ditt barn redan står på kö till ridskolan så kommer ni att få mer information om lediga platser inom kort.

Nya ridgrupper HT 2023

På hemsidan kan du se aktuella tider för höstterminens ridgrupper. Några grupper har fått nya ridtider och vi kommer dessutom att starta en ny Hästlekis-grupp för barn på torsdagar kl. 17.20-18.00. Det finns också en del ströplatser i befintliga ridgrupper från Nivå 1 och uppåt. Om du känner någon som vill börja rida så går de fint att de kontaktar oss på info@tunarp.se för att anmälan.

Vi kommer även fortsätta med vår populära Drop-In-grupp för vuxna under kommande termin. Detta startar dock senare i höst och mer information kommer på hemsidan och i ridskolans elevportal innan dess. Drop-In-gruppen passar för dig som inte vill binda upp dig till en hel termin på ridskolan utan rida lektioner när det passar.

Uppstart ridskolan

Vi inleder höstterminen med Uppstart måndagen den 14 augusti kl. 18.00. Då träffar ni både ridlärarna och styrelsen i TFRK samt får mer information om ridskolan och ridklubben. Under kvällen gör vi en rundvandring på ridskolan och det finns även chans för alla nya ryttare att provrida någon av våra fina hästar. Ridlektionerna börjar vecka 34 (21-27 augusti) och i vår elevportal Hippocrates kan du som vanligt se dina lektioner samt vilken häst du ska rida (detta publiceras vanligtvis en-två timmar innan lektionsstart).

Betalning ridavgifter

Fakturor som avser höstterminens ridlektioner har redan skickats ut och för att vara garanterad en plats på ridskolan ska fakturorna vara betalda senast 2023-07-31. Kontakta gärna oss på info@tunarp.se om du har frågor kring faktura och betalning.

Hoppas att vi ses i augusti!