Våra torp

Dragongården
Dragongården är ett litet torp som ligger strax intill gårdens huvudbyggnad (även kallat Stora huset), Flygeln och våra stallbyggnader. I torpet finns ett mindre sovrum med två bäddar, kök/allrum och badrum. Till Dragongården får du inte ta med din hund eller andra husdjur.

Mohagen
Mohagen är ett av våra större torp som endast används under sommaren (juni-augusti). I Mohagen finns fem bäddar, sovrum, allrum, kök och badrum samt en öppen spis. Torpet ligger cirka 1,5 km från stall och gårdscentra. Till Mohagen går det fint att ta med hunden.

Garvaretorpet
Garvaretorpet är ett mindre torp som endast används under sommaren (juni-augusti). I Garvaretorpet finns tre bäddar, kök och badrum samt en öppen spis. Torpet ligger cirka 1,5 km från stall och gårdscentra. Till Garvaretorpet går det fint att ta med hunden.

Espetelningen
Espetelningen är ett mindre torp som endast används under sommaren (juni-augusti). I Espetelningen finns tre bäddar, kök och badrum samt en öppen spis. Torpet ligger cirka 1,5 km från stall och gårdscentra. Till Espetelningen går det fint att ta med hunden.

Boka ditt boende

Kontakta oss för att boka boende på gården