Ridskola

Fina hästar och kunniga lärare

På ridskolan på Tunarps Säteri kan både barn, ungdomar och vuxna trivas och utvecklas i sin ridning. I vår ridskoleverksamhet rider cirka 150 ryttare varje vecka, från nybörjarnivå till mer avancerade ridgrupper. Vi har fina och välutbildade hästar som passar de flesta ryttare, kunniga ridlärare och som mest åtta ryttare i varje ridgrupp. Vi arbetar utifrån en tydlig utbildningplan, där fokus ligger på både ryttarens utveckling och att alla ska få en god kunskap om hästen.

Intresseanmälan

Kontakta oss om du är intresserad av en plats i någon av våra ridgrupper eller vill anmäla ditt barn till ridskola.

Våra ridgrupper

Vi har ridgrupper från nybörjarnivå och uppåt, och vi utgår ifrån Ridsportförbundets olika Ryttarmärken i vår utbildningsplan.

Börja rida hos oss

Förbered dig inför ridskolestarten redan nu och ta reda på mer om hur det funkar på just vår ridskola.

Tunarps Fältrittklubb

Ridskolan på Tunarp drivs i samarbete med TFRK som också anordnar roliga klubbaktiviteter och tävlingar för ridskolans ryttare.

Våra hästar

På Tunarp Säteri finns cirka tjugo stora hästar och tio ponnyer. För att du som ryttare ska få ut mesta möjliga av ridundervisningen hos oss, antigen du rider på ridskolan eller på någon av våra ridkurser, har vi hästar i olika storlekar och med olika temperament. Det är viktigt att du trivs med din häst!

Ridanläggningen

På Tunarp Säteri finns en ridanläggning som inte bara rymmer ridhus, ridbanor och vackra gamla stallbyggnader utan också 900 hektar egen mark och fantastiska ridvägar. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om ridskolan eller få hjälp att hitta en ridgrupp som passar för dig eller ditt barn?