Vill du veta mer om Tunarps Fältrittklubb?

Hemsida: www.tunarpsfaltrittklubb.se

Kontakt: Hör gärna av dig till oss på info@tunarpsfaltrittklubb.se

Följ oss: På Instagram & Facebook

Kontaktperson:  Ordförande Maria Gillek

Tunarps Fältrittklubb

Ridskolan på Tunarp drivs av företaget Tunarps Säteri AB i samarbete med ridsportföreningen Tunarps Fältrittklubb (TFRK). Alla som rider på ridskolan är också medlemmar i TFRK. Tunarps Säteri äger alla hästar och all personal på ridskolan t.ex. ridlärare och stallpersonal är anställda av företaget. Det är företaget som ansvarar för ridlektionerna och de anordnar även många ridkurser för både barn och vuxna.

Tunarps Fältrittklubb är en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Föreningen startade sin verksamhet på Tunarp under mitten av 1960-talet och redan år 1968 gick föreningen med i dåvarande Ridfrämjandet. Arbetet inom föreningen drivs av en styrelse och föreningens Ungdomssektion. Tillsammans anordnar de många roliga aktiviteter utöver själva ridlektionerna. Det kan vara allt från klubbtävlingar och familjedagar till käpphästaktiviteter och stallpyssel. Tillsammans med Tunarps Säteri arbetar TFRK också med olika projekt för att vår fina ridanläggning och ridskola ska bli ännu bättre. Som medlem i TFRK är du försäkrad via Folksam om du skulle skada dig när du är hos oss. Du får också hem medlemstidningen Häst & Ryttare. Självklart önskar vi att du som medlem vill engagera dig i föreningen på något sätt, oavsett om det handlar om att vara funktionär på någon tävling eller hjälpa till att måla i klubblokalen. Kontakta gärna oss på  info@tunarpsfaltrittklubb.se om du vill veta mer eller har förslag på aktiviteter eller projekt!

Medlemskap
Medlemskap i Tunarps Fältrittklubb (TFRK) är obligatoriskt för alla ridskolans ryttare. Medlemsavgiften betalas in separat i samband med att vårterminen startar. Faktura skickas till den e-post du angett i elevportalen. Ryttare som börjar rida senare under vår- och höstterminen kan betala in medlemsavgiften då. Kostnaden för medlemskap är 330 kr för junior, 380 kr för senior och 750 kr för familj och sätts in i på klubbens bankgiro 516-7572. Naturligtvis går det fint att vara medlem i TFRK utan att rida på ridskolan.

Försäkring och medlemsförmåner
Medlemskapet i klubben innebär bland annat att du som ryttare är försäkrad när du rider lektion, får delta i aktiviteter som anordnas av klubben, får låna klubbens säkerhetsvästar och får tidningen Häst & Ryttare. Klubben bidrar också till utbildning av våra ungdomsledare och ridlärare.

Till Tunarps Fältrittklubbs hemsida.

Kontakta oss

Vill du veta mer om ridskolan eller få hjälp att hitta en ridgrupp som passar för dig eller ditt barn.