Ridkurser

Den perfekta platsen för både nybörjare och erfarna

Tunarps Säteri är den perfekta platsen för en ridsemester. Vi har ridkurser som passar för dig som vill komma ensam, i sällskap med andra ridvänner eller med hela familjen. Med välutbildade ridlärare och hästar samt en fantastisk anläggning erbjuder Tunarp Säteri attraktiv ridning året om. I över 50 år har våra ridkurser och ridläger lockat ryttare att utmana sig själva, utveckla sina ridkunskaper och förälska sig i gårdens vackra omgivningar.

Helgkurser

Under helgkurserna varvas ridpass på banan i dressyr och hoppning med härliga uteritter i vacker och omväxlande natur.

Sommarkurser

Våra populära sommarkurser är det perfekta familjeridlägret där hela familjen kan följa med, även de som inte rider.

Terränghoppningskurser

En rolig och utmanande kurs för dig som vill träna med på att hoppa i terrängen.

Hopp- & dressyrkurser

På våra hopp- & dressyrkurser kan du fokusera på antingen dressyr eller hoppning och utvecklas i din ridning.

Våra hästar

På Tunarp Säteri finns cirka tjugo stora hästar och tio ponnyer. För att du som ryttare ska få ut mesta möjliga av ridundervisningen hos oss, antigen du rider på ridskolan eller på någon av våra ridkurser, har vi hästar i olika storlekar och med olika temperament. Det är viktigt att du trivs med din häst!

Boende

På Tunarp Säteri kan ni bo i lägenhet i något av våra större hus eller i ett eget torp.  I våra större lägenheter finns det gott om plats för hela familjen och i våra mindre lägenheter får du som kommer ensam till Tunarp ett trevligt boende med tillgång till eget kök och badrum.

Aktuella kursdatum för våra ridkurser

Passa på att boka in dig på en av våra populära ridkurser redan idag! Du hittar aktuella kursdatum och kan se när det finns lediga platser direkt här på hemsidan.