Vårterminen går mot sitt slut och vi njuter av att kunna rida mycket ute de sista veckorna på terminen. Sista ridlektionerna hålls vecka 22 (förutom för de grupper som har haft någon inställd lektion, de rider även under vecka 23) och därefter gör ridskolan ett uppehåll över sommaren.

Anmälan till höstterminen

Om du eller ditt barn vill fortsätta rida även till hösten behöver du inte anmäla det, du kommer automatiskt att bli inbjuden till höstterminen. Om du däremot vill säga upp din plats så önskar vi att du kontaktar oss så snart som möjligt, gärna på e-post info@tunarp.se

Känner du någon som vill börja rida till hösten? Det går bra att ställa sig på kö till höstens ridgrupper redan nu!

Ridgrupper

Om ingen annan information ges så fortsätter din ridgrupp på samma dag och tid och med samma ridlärare som under vårterminen. Eventuella förändringar kommer att meddelas så snart som möjligt och senast i juli. Vi kommer även att starta en-två nya nybörjargrupper. Mer information om höstens ridgrupper kommer att läggas ut på vår hemsida www.tunarp.se under sommaren.

Betalning ridavgift höstterminen

Faktura på ridavgiften kommer på e-post i början av juli och ska vara betald senast sista juli för att du ska vara garanterad en plats till hösten. Nytt för kommande termin är att du betalar för hela terminen på en gång. Möjligheten att delbetala finns dock kvar för dig som har mer än en familjemedlem som rider på ridskolan. På hemsidan hittar du information om aktuella priser.

Ridskolestart

Måndagen den 15 augusti kl. 18.00 har vi uppstart inför höstterminen och då är alla nya och gamla ryttare välkomna. Ridlektionerna börjar sedan under vecka 34 (22-28 augusti).

Hoppas att vi ses på ridskolan till hösten!