Den 4 februari släpper vi platserna till höstens ridkurser. Då gäller det att hålla utkik på hemsidan och vara beredd! De flesta platser kommer vi att släppa för bokning direkt på vår hemsida den 4 februari på utsatt tid. Du hittar datum för höstens ridkurser samt klockslag då platserna till respektive kurs släpps på vår hemsida www.tunarp.se/boka

Eftersom det varit svårt (eller praktiskt taget omöjligt) för större sällskap att hinna med att fylla i alla uppgifter och få platser på kurserna kommer det återigen vara möjligt för er att boka via e-post. Det förutsätter dock att ni är 6-8 personer som önskar bo tillsammans och att ni har en kontaktperson som hanterar bokningen samt betalar fakturan för hela gruppen. Bokning sker då vi e-post den 4 februari, dock tidigast kl. 08.00.

Är du intresserad av att boka plats för dig och ditt barn på någon av våra Föräldra-barn-kurs som anordnas på höstlovet behöver du också mejla oss för att boka på info@tunarp.se, dock tidigast den 4 februari kl. 10.00.

Hoppas att vi ses i höst!