Ridkurssäsongen är långt ifrån över men vi börjar redan planera inför kommande säsong. Hoppas att vi träffas här även nästa år! Mer information om när och hur duka boka plats på ridkurserna år 2024 kommer här.

När släpps platserna till ridkurserna 2024?

Den 1 september 2023 släpper vi platserna till ridkurserna i januari-maj 2024.

Den 1 oktober 2023 släpper vi platserna till ridkurserna i juni-augusti 2024.

Den 1 februari 2024 släpper vi platserna till ridkurserna i september-december 2024.

Hur gör man för att boka?

De flesta platser kommer vi att släppa för bokning direkt på vår hemsida på utsatt datum och klockslag. Mer information kommer innan släppet.

Eftersom det är svårt (eller praktiskt taget omöjligt) för större sällskap att hinna med att fylla i alla uppgifter och få platser på kurserna kommer det vara möjligt för dem att boka via e-post. Det förutsätter dock att man är 4-8 personer som önskar bo tillsammans och att man har en kontaktperson som hanterar bokningen samt betalar fakturan för hela gruppen. Bokning sker då via e-post men även där på utsatt datum och tid. Mer information kommer innan släppet.

Till våra Sommarkurser kommer vi även fortsättningsvis att ta emot bokningar till vår e-post i första hand. Där har de kunder som ridit hos oss under 2023 förtur även på platserna 2024. Mer information kommer innan släppet.