Inför ridkurssäsongen år 2023 kommer vi att göra en del förändringar, främst för att göra det möjligt för fler att delta i någon av våra ridkurser. Det är ju som bekant högt tryck på bokningarna! Dessutom ska vi bygga om till fler boxar i vårt stall vilket gör att vi har plats för färre hästar och måste anpassa vår verksamhet efter det.

Planen för 2023 är att erbjuda fler men något kortare kurser under perioden juni-augusti samtidigt som det blir fler kurser mitt i veckan under våren och hösten. Under vintern kommer vi ha ytterligare kurser, främst korta kurser om en till två dagar. Mer information om datum för de olika kurserna kommer innan platserna släpps.

När släpps platserna till ridkurserna 2023?

Den 1 september 2022 släpper vi platserna till ridkurserna i januari-maj 2023.

Den 1 oktober 2022 släpper vi platserna till ridkurserna i juni-augusti 2023.

Den 1 februari 2023 släpper vi platserna till ridkurserna i september-december 2023.

Hur gör man för att boka?

De flesta platser kommer vi att släppa för bokning direkt på vår hemsida på utsatt datum och klockslag. Mer information kommer innan släppet.

Eftersom det varit svårt (eller praktiskt taget omöjligt) för större sällskap att hinna med att fylla i alla uppgifter och få platser på kurserna kommer det vara möjligt för dem att boka via e-post. Det förutsätter dock att man är 6-8 personer som önskar bo tillsammans och att man har en kontaktperson som hanterar bokningen samt betalar fakturan för hela gruppen.

Till våra Föräldra-barn-kurser kommer vi även fortsättningsvis att ta emot bokningar till vår e-post.