Den 1 oktober släpper vi platserna till sommarens ridkurser (perioden juni-augusti 2025). Då gäller det att hålla utkik på hemsidan och vara beredd! De flesta platser kommer vi att släppa för bokning direkt på vår hemsida den 1 oktober kl. 12.00. Du hittar datum för vårens ridkurser på vår hemsida www.tunarp.se/boka

Förtur på Sommarkurser
Vi ger som vanligt lite förtur på bokningar till våra Sommarkurser för alla de ryttare som har besökt oss under år 2024. Bokning sker då via e-post den 1 oktober dock tidigast kl. 08.00. OBS! Efter kl. 12.00 den 1 oktober tar vi inte emot bokningar till sommarkurserna via e-post eftersom vi då släppt resterande lediga platser på hemsidan.

Gruppbokningar (gäller ej Sommarkurser)
För grupper som önskar boka t.ex. helgkurs eller dressyrkurs nästa sommar är det möjligt att boka via e-post. Det förutsätter dock att ni är 4-8 personer som önskar bo tillsammans och att ni har en kontaktperson som hanterar bokningen samt betalar fakturan för hela gruppen. Bokning sker då till e-post info@tunarp.se den 1 oktober, dock tidigast kl. 08.00. OBS! Efter kl. 12.00 den 1 oktober tar vi inte emot gruppbokningar via e-post eftersom vi då släppt resterande lediga platser på hemsidan.

Hoppas att vi ses nästa sommar!