Kontakt

Välkommen att kontakta oss!

Adress
Tunarps Säteri AB
Tunarps gård
565 94 Sandhem

Telefon: 0515-76 10 25

Vi har inga regelbundna telefontider men det finns alltid möjlighet att lämna ett meddelande på telefonsvararen så hör vi av oss snarast.

E-post: info@tunarp.se

Hemsida: www.tunarp.se

Bankgiro: 5067-3516

 

 

 

Vägbeskrivning 
Tunarp ligger i sydöstra Västergötland och kommunikationerna till gården är goda. Tunarp ligger 2 km från väg 26/47 mitt emellan Jönköping och Falköping. Det tar ca 1,5 timmar att köra från Göteborg och ca 3,5 timmar från Stockholm. Använder du GPS ska du använda ”Tunarps gård 2” för att enklast hitta hit.

Från Stockholm kör man enklast E4 mot Jönköping. Från Jönköping kör mot Mariestad/Mullsjö/Trollhättan på väg 26. Cirka 9 km norr om Mullsjö, sväng vänster vid vägskylten ”TUNARP 2”.

Kör man från Göteborg tar man väg 40 mot Jönköping och svänger vänster i Bottnaryd mot Mullsjö. I Mullsjö ta väg 26/47 mot Falköping/Skövde, efter 9 km sväng vänster vid vägskylten ”TUNARP 2”.

Kommer du med tåg
Det går bra tågförbindelser till Sandhem men tyvärr är det svårt att boka taxi från Sandhem och vi har inte alltid möjlighet att hämta upp våra ryttare som kommer med tåg. Kontakta oss om du vill komma till Tunarp med tåg. Ett bra tips är också att lägga upp en förfrågan om samåkning på vår Facebook-sida!

Tunarps Säteri

Tunarps gård

565 94 Sandhem

E-post: info@tunarp.se