Boende

På Tunarp Säteri kan ni bo i lägenhet i något av våra större hus eller i ett eget torp. Vi har gjort i ordning bostäderna och anpassat dessa efter våra gästers önskemål om ett bekvämt men ändå prisvärt boende. I våra större lägenheter finns det gott om plats för hela familjen och i våra mindre lägenheter får du som till exempel kommer ensam till Tunarp ett trevligt boende med tillgång till eget kök och badrum. Under sommaren kan ni bo i ett av våra charmiga torp mitt i det vackra kulturlandskapet och ta med hunden på ridsemestern.

Bostäderna är utrustade med spis med ugn, kylskåp med frysfack och full utrustning för självhushåll. Alla våra bostäder är naturligtvis rökfria men till vissa, till exempel våra torp, går det bra att ta med hunden. 

När du bokar en ridkurs hos oss ingår alltid boende. Om fler familjemedlemmar eller vänner önskar följa med till Tunarp utan att delta i ridkursen går det fint att boka extra boende till dem.

Flygeln

Flygeln är belägen intill huvudbyggnaden och i nära anslutning till stallbyggnader. I huset finns 4 fristående lägenheter med dusch och WC. I varje lägenhet finns 3-5 bäddar, kök och umgängesrum. Utanför huset finns möjlighet att sitta ute i solen på lunchen eller grilla på kvällen. Hundar får inte medtas till huset.

Hammaren

Hammaren ligger en kort promenad från stallet och gårdscentrat. I huset finns 4 lägenheter med dusch och WC. I varje lägenhet finns 3-5 bäddar, kök och umgängesrum. Utanför huset finns en trevlig veranda och i närheten vid ån en egen bastu. Hund får inte tas med till huset.

Dragongården

I Dragongården finns 2 bäddar i torpets sovrum samt 1 extra bädd i anslutande lillstuga. Torpet rymmer även ett allrum med kök samt WC och dusch. Dragongården ligger i anslutning till gårdscentra och stallbyggnader. Hund får inte tas med till torpet.

Mohagen

Mohagen är ett av våra sommartorp. I torpet finns 5 bäddar, öppen spis och stor vindskammare, egen dusch och WC. Torpet ligger cirka 1,5 km från stall och gårdscentra. Hund kan medtas till torpet.

Espetelningen

I Espetelningen finns 3 bäddar, storstuga med öppen spis, WC och dusch. Precis som våra andra sommartorp ligger Espetelningen cirka 1,5 km från stall och gårdscentra. Hund kan medtas till torpet.

Garvaretorpet

Garvaretorpet är mysigt sommartorp med 3 bäddar, storstuga med öppen spis och liten kammare. I torpet finns WC och dusch. Torpet ligger cirka 1,5 km från stall och gårdscentra. Hund kan medtas till torpet.

Tunarps Säteri

Tunarps gård

565 94 Sandhem

E-post: info@tunarp.se