Snart dags för ridskolan!

Höstterminen närmar sig och vi vet att det är många som längtat hela sommaren efter att få träffa alla hästar och äntligen få börja rida igen. Vi ser fram emot att få hälsa alla nya och gamla ridelever välkomna till ridskolan! Information om höstens ridgrupper hittar du på www.tunarp.se/ridskola.

Uppstart 12 augusti

Den 12 augusti kl. 18.00 är det dags för uppstart på ridskolan inför höstterminens ridlektioner. Under kvällen kommer ni att få mer information om ridskolan och rundvisning på anläggningen samt träffa ridlärarna och TFRKs styrelse. Det finns även chans att testa på ridning för den som önskar och TFRK säljer fika och korv från grillen.

Kanske känner du någon som vill börja rida? Ta med dem till uppstarten så får ni veta mer om vår fina ridskola. Välkomna!

Nya ridgrupper

Till hösten startar en Nybörjargrupp för juniorer på onsdagar kl. 17.30-18.30 och en Hästlekis-grupp på lördagar kl. 12.15-13.00. I oktober drar vi dessutom igång en Nybörjargrupp/kom-igång-grupp för vuxna. Kontakta oss om du eller ditt barn vill börja rida!

Elevportal

Nytt för i år är också vår elevportal Hippocrates där du som elev eller förälder enkelt kan ha koll på ridlektioner och aktiviteter på ridskolan. I elevportalen kan du smidigt avboka en lektion eller boka igenridning, se vilken häst du ska ha på dagens lektion, kontakta oss eller ställa en familjemedlem på kö till ridskolan. Inlogg till elevportalen har gått ut till alla ridelever under sommaren och om du inte fått dessa uppgifter behöver du kontakta oss. Elevportalen hittar du på https://academy.hippocrates.se