Prova-på-läger för barn

Längtar du efter att få börja rida? Står du kanske på kö till en plats på ridskolan men vill börja rida redan nu? Då är denna endagskurs hos oss på Tunarps Säteri något för dig! Första dagen på påsklovet är du välkommen på ett “Prova-på-läger” där du får testa hur det är att rida på ridskola. Vi har en lektion på förmiddagen samt en på eftermiddagen och däremellan äter vi medtagen lunch/fika. Under dagen kommer du att få lära dig om hästar och ridning både från hästryggen och från marken. Vi ser allra helst att en förälder eller annan vuxen är med och hjälper till under dagen, men ingen hästvana krävs av vare sig dig eller den som följer med. Anmälan sker på vår hemsida www.tunarp.se/boka

Varmt välkommen!

Datum: Måndag 15 april
Tid: 09.00 – 15.00
Plats: Samling i stora stallet
Ålder: 5-8 år
Kostnad: 400 kr
Ridlärare: Hannah Strandh

Ungefärligt tidsschema:
9.00 Samling – information och hästutdelning
9.30 Teorigenomgång
9.45 Gör i ordning hästarna
10.30 Ridlektion
11.15 Lektion avslutas, hästarna ner till stallet
11.45 LUNCH (ta med eget lunch/fika)
12.30 Gör i ordning hästarna (ev. mer teori)
13.15 Ridlektion
14.15 Lektion avslutas, hästarna ner till stallet
15.00 Dagen avslutas