Vårterminen på ridskolan har dragit igång efter jullovet och en hel termin med ridlektioner väntar. För dig som tycker att det ändå inte är tillräckligt med ridning vill vi passa på att tipsa om de kurser som vi kommer att anordna på ridskolan nu under januari och februari i samarbete med TFRK. En perfekt chans att få träna lite extra! Mer information finns på anslagstavlan i stallet där kan du även anmäla dig till kurserna.

Helgkurs för Erik Brodin 27-28/1
Sista helgen i januari blir det en tvådagarskurs för Erik Brodin som riktar sig till alla seniorer och juniorer på ridskolan som rider stor häst och minst märke 2. Två intensiva dagar med både dressyr, markarbete och hoppning. De som vill har även möjlighet att övernatta på gården.

Kurs för Sarah Augustsson 4/2
Den fjärde februari får vi ett efterlängtat besök av Sarah Augustsson som tidigare arbetat på ridskolan och som kommer att hålla en kurs för alla juniorer från märke 2. Passa på att boka in denna roliga endagarskurs!

Kurs för Helén Davidsson 16/2
Självklart blir det även en kurs för alla som rider ponny. På sportlovet anordnas kurs för alla juniorer som rider i nybörjargrupp och uppåt. Vår duktiga ridlärare Helén Davidsson kommer att hålla i den kursen, som innehåller både dressyr och hoppning.