Vart tog bloggen vägen? När får vi läsa mer om hästarna? Det är frågor som vi fått ett tag nu, och med rätta då bloggen legat i malpåse hela året. Så det är dags att ta upp kameran och pennan, eller tangentbordet, och börja skriva igen. För än finns inga planer på att lägga ner bloggen helt eller sluta skriva om våra nyaste hästar och livet här på gården. Tvärtom, nästa år när vi firar hela 50 år som företag, är tanken att vi ska fylla bloggen och hemsidan med berättelser och bilder från 50 år av ridhistoria här på Tunarps Säteri, och vi hoppas att du vill vara med och bidra. Låter det spännande så föreslår vi att ni håller utkik på hemsidan och sociala medier efter årskiftet.

Med detta inlägg vill jag också ge er chansen att ställa era frågor om året som gått. Även om du besökt oss under året kan det kanske finnas något just du funderat på. Hör av dig och skriv en kommentar här nedanför!

Tillsvidare, varma vinterhälsningar,

Lisbeth

P.S. Bilden ovan är från augusti då vår storhäst-flock fick byta hage. Ni som varit med vet att det är ganska härligt att se när hästarna busar runt som ett gäng vildhästar (i alla fall en kort stund innan de upptäcker allt nytt gräs!)

%d bloggare gillar detta: