Det känns alltid lika bra att börja på ett nytt år. En chans att titta tillbaka på det år som varit, njuta av framgångar och genomförda projekt, fundera en stund över motgångarna och sedan blicka framåt. År 2016 har varit ett fantastisk bra år för vårt lilla företag där antalet bokningar på ridkurserna slagit rekord igen. Vi blir så otroligt glada och stolta över att så många vill komma och rida här hos oss! Det ger verkligen ny energi att fortsätta göra ett bra jobb och försöka höja nivån ytterligare på alla plan – på hästarna och anläggningen så väl som på oss själva och vår personal.

År 2016 har kanske inte varit ett fantastiskt år på ett mer privat plan, vilket märks bland annat i ett bristande engagemang på bloggen, och det allmänt risiga läget i vår omvärld behöver vi inte diskutera vidare här. Det gäller att ta en fot framför den andra och fokusera på ljuspunkterna, för de är många. En ny personlig favorit och fyrbent bekantskap (som inte är en häst!) har det i alla fall blivit under förra året, nämligen en chokladbrun labrador vid namn Wixey. Verkar som att hon också älskar Tunarp, och jag klagar knappast på att ha ytterligare en anledning att ta mig ut i skogen. Bortsett från skogspromenader så är det annars våren som jag längtar efter allra mest. Ljuset, det där första gröna gräset, fågelsången och uteritterna i vårsolen. Då är det också dags för de första ridkurserna och förhoppningsvis ses vi där. Väl mött alla kära kunder och välkomna hit år 2017!