Terränghoppningskurs! Jag vet att jag sagt det förut, men det är nog bland de roligaste kurserna som vi har här på Tunarp. Om man uppskattar pigga hästar och fasta hinder vill säga. Det är kanske inte en kurs som passar om man inte har så lång riderfarenhet, god balans och ett visst mod. Men har ni det så tycker jag att ni borde boka in er till nästa år så att ni får njuta av både terränghopp och ett höstvackert Tunarp. När september övergår i oktober förvandlas hela gården, från sensommargrönt till sprakande höstfärger. Frostiga morgnar, fuktig höstluft och skogens gul-röda palett är lika säkra hösttecken som snödropparna är för den stundande våren. Det är dock inte bara naturen som förändras, även hästarna blir en uppgraderad version av sig själva. Pigga, glada och ganska busiga till och med. Ni som är här på våra sommarkurser skulle knappast känna igen dem. Men vem blir inte en uppgraderad version av sig själv när man får susa fram över terränghinder och fält? Stort tack till mina duktiga ryttare under höstens första terränghoppningskurs! Och ett särskilt tack till dessa fantastiska hästar som trots hopp och skutt i hovarna gör ett grymt jobb.