Nog för att september är lite av en favoritmånad, men i år har den överträffat sig själv på det mest soliga vis. Varma solskensdagar har avlöst varandra och sommaren verkar inte vilja släppa taget. Både på ridskolan och på våra helgkurser har vi tacksamt fått njuta av det fina sensommarvädret och hoppas att det kan hålla i sig ett tag till. Det enda som vittnar om att hösten ändå är på ingång är väl lövens skiftande färg och de kyliga kvällarna där mörkret kommer allt tidigare. Tur att vi har vårt nyrenoverade och nymålade ridhus att ta skydd i under kommande höstmörker, där är det nämligen ljusare än någonsin. Hästarna har fått komma in i stallet på nätterna, trots värmen, och det välbekanta ljudet av fyrtio hästar som mumsar hösilage möter oss återigen när vi kommer dit. Det är på det hela taget helt acceptabelt med höst om den ser ut så här.