Äntligen är mars här och vi tycker att det börjar bli dags att säga farväl till vintern. Solen strålar även denna vackra dag men fortfarande ligger en del snö envist kvar på marken. Till helgen drar i alla fall den första intensivkursen igång och det brukar ju vara ett säkert vårtecken. Bloggerskan själv taggar lite inför intensivkurserna i hoppning nu i mars och april och det känns alltid lite pirrigt innan säsongen drar igång igen. På ridskolan har det varit full aktivitet den senaste tiden, dels under sportlovet och senast i helgen då Tunarps Fältrittklubb anordnade Tunarpscupen. Tunarpscupen är en utbytestävling där TFRK-ryttare och ryttare från Ulricehamnsbygdens Ridklubb först tävlar på våra hästar och längre fram blir det en ny omgång på hästarna i Ulricehamn. Den här våren avgörs tävlingen i hoppning och det blev vinst för Ulricehamn i första tävlingen, trots många fina insatser från ryttarna i TFRKs lag. På TFRKs hemsida finns fler bilder från tävlingen för dig som vill se mer! Ett par bilder att minnas årets vinter på Tunarp kommer också här, inklusive några från sportlovsdagen i februari då vi bland annat testade tolkning med Katinka och Totte. Totte fick ersätta Jasper som var alltför vild och sprallig för att ha en pulka efter sig denna dag. Totte däremot tog uppgiften med ro och gick som alltid hem hos de mindre barnen. Hur söt och lurvig får man bli?