Januari har passerat och det märks både på oss och på hästarna att energin återvänder vartefter dagarna långsamt blir ljusare. I ridhuset blir det en del bus när energin inte vet vart den ska ta vägen, eller kanske ridlektionerna bara är extra roliga så här års. Det har heller inte varit lätt att hänga med i väderomställningarna under inledningen av det här året. I januari blev det många kalla nätter och en hel del snö. Vackra vinterdagar som är precis så som man önskar att de ska vara med sol, vita vidder och snötäckta träd. Sen smälter allting bort och vi står kvar med lera och duggregn. Det blir lite oklart om man ska hoppas på vårväder eller mer snö? Personligen röstar bloggerskan nog på vår. Under en av de där fina, om än inte så snötäckta, dagarna var det dagridläger för ridskolans minsta ryttare. Ett gäng glada tjejer som fick träna lite extra med ponnyerna och dessutom njuta av solen, som vi än så länge inte ser så mycket av på ridskolans lektioner. En fin avslutning på januari, och för alla som inte hade möjlighet att vara med på just denna aktivitet kan vi tipsa om att spana in de aktiviteter som ridskolan och TFRK anordnar på sportlovet istället. Kanske ses vi då!

Dagridläger 31 januari