Sista november och tid för julbak, granris och stearinljus. På Tunarp inväntar vi dock fortfarande julvädret. Trots att snön har varit på besök och att vi tidigare i månaden hade en rejäl köldknäpp med över tio minusgrader, så har november mest varit en mulen och regnig historia. Som tur är har vi avslutat ridkurssäsongen med två uppskattade intensivkurser i både dressyr och hoppning. Och då får man ju vara inomhus! För er som är sugna på intensivkurser till våren, är det förresten dags att sno åt sig de sista platserna nu. Ute i rasthagarna försöker hästarna hålla humöret upp genom att busa omkring i leran och i ponnyhagen fortsätter ponnyerna att enträget leta efter de sista grässtråna som fortfarande sticker upp här och var. Nog får de leta en del men skam den som ger sig. Får hoppas att december bjuder på lite mindre gräs och gråmulet väder, hellre snö och vita hagar.

Bilbo och resten av ponnygänget