Höstens alla färger faller sakta ner från träden. Här på Tunarp tar november över efter en solig och färgsprakande oktobermånad med sina gråa, disiga dagar och kala träd. Det låter kanske lite deppigt men det finns också något vilsamt med att vintern närmar sig och att allt på något sätt intar ett lugnare tempo här på gården. Hästarna hittar sina rutiner i rasthagarna och i stallet. Morgonfodring-utsläpp-tid i hagen-insläpp-middag-ridskola-sovdags. Vi börjar så sakteliga att runda av efter en fantastiskt fin höst, fylld med helgkurser, terränghoppningskurser, föräldra-barn-helger och många, många ridskolekvällar. Hösten är verkligen en bra tid för ridning och Tunarpshästarna är alltid fyllda av extra mycket energi under denna årstid. Bloggerskan skickar med några bilder för att minnas oktober och konstaterar att naturen här på Tunarp är underbar i all sin föränderlighet. Som när den på hösten bjuder på de allra klaraste höstfärgerna för att sedan somna in under vita vinterdagar och vakna upp till ljusgrön vår då vi saknar den som allra mest. Håll till godo i höstmörkret!