Sommarvärmen har äntligen hittat till Tunarp. Den senaste veckan har temperaturen stadigt stigit uppåt och himlen blivit allt blåare. Både ryttare och hästar är svettiga redan innan vi kommit in från morgonens hästintag, ridbyxorna smälter fast på benen och den stora pölen på ridbanan ersätts av ett dammoln. Men det är väl ändå det som är sommar. Visst blir det lite svettigt under dagarna men vi belönas med en svalkande galopp i skogen, ett efterlängtat kvällsdop och dessa fantastiskt ljumma sommarkvällar. Kvällarna som aldrig tar slut då det finns gott om tid att fundera över dagens bedrifter på ridbanan och ladda om inför morgondagen. I hagarna betar hästarna och gör det gröna sommarlandskapet på Tunarp ännu vackrare. Det kanske inte är så konstigt att ni återkommer hit år efter år, kära ryttare. Tur är väl det, för man måste dela med sig av sommaren i ridparadiset. Tusen tack för en toppenvecka och på återseende!

Sol över Hyltefälten och veckans fältövningar