Sista veckan innan sommarlovet och sista ridlektionerna för den här terminen. Otroligt att 39 veckor och över 500 ridlektioner redan är förbi. Sista veckan bjöd på både sol men också mer eländigt regnande. Vi får hoppas att juni visar upp sig som den sommarmånad hon faktiskt är. För bloggerskan var det dessutom sista veckan med torsdagsgrupperna eftersom Erik Brodin kommer att ta över dessa lektioner från och med hösten. Ett nödvändigt men ack så tråkigt beslut. Det innebär ju bland annat att jag måste ta farväl av en grupp med grymma tjejer som jag lärt känna under tre år. Det bästa gänget med tuffa tjejer som alltid vill ha nya utmaningar, högre hinder och lite snabbare galopper. Ramlar de av studsar de glatt upp på hästen igen och bakar mer än gärna tårta till oss andra. Det har med andra ord sällan varit tråkigt på torsdagar. Tack för den här tiden tjejer!

Efter sommaren väntar nya utmaningar då ridskolan växer och börjar med lektioner även på fredagar. Har du några funderingar inför höstterminen så ligger det redan ute information på www.tunarp.se/ridskola. Vi uppdaterar hemsidan under sommaren och i slutet av juli får du som ridskoleryttare inbetalningskort och information hem i brevlådan. Vi hoppas att vi ses till hösten igen! För hästarna väntar nu en vecka semester innan sommarkurserna drar igång. De spenderar tiden med att strosa runt och mumsa gräs ute i de gröna hagarna, vilket syns inte minst på att midjemåttet ökat på flera av dem. Men det är ju inte fel att ha lite extra att ta på nu när högsäsongen väntar.

Grymma tjejer i bloggerskans torsdagsgrupp