Förra veckan var det äntligen dags för hästsläpp. Det blev ganska städat, ett eller annat skutt, men de flesta hästar satte bara mulen i närmaste grästuva och började äta. Det ser onekligen ut som att de verkligen njuter av att få vara ute i sina hagar, trots att majvädret varit ganska kyligt emellanåt. Tunarps hagar blir dessutom extra vackra när det går hästar där och betar. Dagen efter hästsläppet var hästarna en aningen svårfångade men de flesta lät sig övertygas om att komma in till den helgens ridkurs. Tur var väl det för det har varit väldigt trevliga helgkurser både förra helgen och nu i helgen då vi dessutom hade föräldra-barn-helg och en liten exklusiv två-mansgrupp för ryttare med funktionsnedsättning. Det har men andra ord varit full aktivitet i stallet! Nu väntar två terränghoppningskurser, avslut på ridskolan och uppladdning inför årets sommarkurser. Intensiva veckor för oss här på Tunarp, men vad kul det ska bli med sommar!

Hästarna njuter av livet ute i hagen