Trots att det bara är början av mars finns det mycket som tyder på att våren redan är här. I hagen får hästarna vårkänslor och njuter av solen som hållit oss sällskap hela veckan. Snödropparna, tussilagon och krokusen är här. Vinterpälsen trillar av, dagarna blir längre och både hästar och ryttare verkar få ny energi. Dessutom har ridkurssäsongen dragit igång vilket oftast är ett säkert vårtecken. Förra helgen var det intensivkurs i dressyr med Emma Hartelius och denna veckan var det istället hoppning som stod på schemat. Bloggerskan var mycket förväntansfull, att hålla i intensivkurser i hoppning, är alltid väldigt roligt. Denna helgen var inget undantag. Det blev många fina hopp och dessutom en ypperlig schemaändring på söndag eftermiddag. Ryttarna tyckte att en tur i skogen nog var att föredra före markarbete och så fick det bli. Det gick kanske lite snabbt och lite vid sidan av både vägen och hästen emellanåt, men det får man räkna med när det är vårens första uteritt. Ett strålande avslut på en riktig toppenhelg!

Schemaändring

Det blev visst mer än bara hoppning på helgens intensivkurs