Januari är en månad fylld av förväntningar. Förväntningar på det nya året och dess innehåll. Förväntningar på att solen ska börja synas lite mer och att dagarna sakta men säkert ska bli längre. Det kommer väl bli vår även i år? Alla ni som älskar vinter har säkert förväntningar på fortsatt snö och kyla men vi föredrar nog vår och sommar. Det är ju då de flesta av er är här, kära ryttare.

Förväntningar på den kommande säsongen finns också där. Sommarkurserna är nästintill fullbokade redan nu så det förväntas uppenbarligen att vi ska jobba flitigt i sommar och leverera Sveriges kanske bästa familjeridläger? Men innan det väntar en hel vår med ridlektioner på ridskolan, helgkurser och terränghoppningskurser. Bloggerskan förväntar sig dock att få in några fler bokningar till de två intensivkurserna i hoppning som hon ska ha i mars. Det är bara att boka, kommer bli grymt kul!

I hagen står ett gäng förväntansfulla hästar som nog längtar ut i skogen, ut i de stora sommarhagarna eller åtminstone in i stallet där käket finns. Förväntningar var ordet.

Släpp in oss!