Juldagsmorgon på Tunarp. Det är lite svårt att ta in allt det vackra – snön på träden, gnistrande sol, ljusblå himmel och vita vidder. Vi önskar att ni också kunde vara här och uppleva denna dag. Som ett vykort över den perfekta vinterdagen. Otroligt med tanke på att julafton inleddes med regn och plusgrader, men ibland har man vädret på sin sida. Bloggerskan njuter av en tur på Velvet och blickar framåt mot nästa år. Lovar att det ska bli lite fler inlägg och bilder här på bloggen då (även om en del av rapporteringen om livet här på Tunarp också kommer ut som bilder direkt på Instagram/Facebook som ni kanske märkt). Vi ser också fram emot kommande säsongen med massor av ridkurser. Tyvärr är det är en tag kvar tills vi drar igång igen och det är tur att vi har ridskolan så att både vi och hästarna får hålla igång även nu under den kalla årstiden. Hoppas att vi ses någon gång under det kommande året!

God fortsättning och ett riktigt Gott Nytt År önskar vi alla här på Tunarp!

Velvet blickar ut över de vita vidderna på Djurgården