I helgen avslutade vi en lång och innehållsrik höstsäsong med intensivkurs i hoppning. Ett mycket bra avslut dessutom där hästarna återigen visade hur duktiga de är på att hoppa. Kursens tio skickliga ryttare åkte hem med många fina språng i bagaget. Novemberhelgen bjöd även på lite oväntat solsken och den frostiga lördagsmorgonen gav en hint om att vintern nog är på ingång. Kunde man kanske få önska lite snö till advent? Det hade varit fint och lyst upp i allt det gråa och leriga. I planeringen befinner vi oss dock redan i höjd med nästa vår och sommar. Hög tid att boka en ridkurs om du inte redan gjort det. Under vårens helgkurser finns det ganska mycket platser kvar och då vi lanserar även helgkurs utan hoppning, för dig som vill ta det lite lugnare men ändå uppleva Tunarp (mer info finns på www.tunarp.se/ridkurser/helgkurser). Sommarkurserna är redan väl bokade men även där finns det några platser kvar. Hmm, jag ändrar mig förresten. Jag kan ta vår istället!

Hoppglada ryttare på höstens sista ridkurs