Vi har sagt det förr men det tål att upprepas. September är nog den perfekta ridmånaden. Hästarna är i fin form efter sommaren och Tunarp är vackrare än någonsin, när hösten sakta närmar sig och skogen skiftar så smått mot gult och rött. På morgnarna ligger dimman tät över hästar och hagar, innan solen stiger upp och börjar värma upp marken. Luften känns frisk och klar, och nog förstår man att hästarna blir lite extra pigga då. Veckan som gått bjöds vi dessutom på riktigt varmt väder och helgens ridkurs var inte annat än en solskenshistoria. Så där som det alltid borde vara. Efter uteritter och utmanande hoppövningar så passade vi även på att inviga de nya dressyrstaketet som numera står på stora ridbanan. Staketet har inhandlats i samarbete med kommunen och Tunarps Fältrittklubb med förhoppning om att vi ska kunna hålla många trevliga lektioner och klubbtävlingar där framöver. Kändes superbra kan vi meddela och om septembervädret håller i sig så hinner vi med fler pass där!

Dressyr innanför det fina dressyrstaketet