Sommar, sommar, sommar! Veckorna rusar förbi och snart är det bara två sommarkurser kvar på säsongen. Känns minst sagt avlägset att det skulle kunna bli en höst sen, med tanke på värmen som hållit ett stadigt grepp om gården under hela juli månad och början av augusti. Väldigt svettigt har det blivit mellan varven men det är ändå svårt att klaga när solen skiner och hästarna gör sitt bästa. Vi försöker svalka oss med lite bad i Stråken, fläktande galopper genom skogen och massor av vatten. Det är heller inte bara vädret som bjuder på högtryck, faktum är att det verkar vara högtryck även för själva sommarkurserna. Årets sommarsäsong är den mest bokade på flera år och det bokas för fullt inför kommande år också. Det tycker vi är väldigt roligt och ser fram emot att träffa många av er igen nästa år!

Lite lagom svettiga och trötta efter en solig tur på fälten