Kära bloggen. Det var väldigt längesen jag skrev här och det är jag den första att beklaga. Det har dock varit minst sagt mycket att göra den senaste tiden. Som tur var bara roliga saker men det blir ändå svårt att hinna med allt man vill när dagarna susar förbi och allt är lite upp-och-ner. Bara att hålla sig fast i manen och hänga med! Sen vi hördes senast har ridskolan tagit sommarlov, vi har avverkat både vårens sista helgkurser och två härliga terränghoppningskurser samt hälften av sommarkurserna. Vädret har också varit väldigt omväxlande men jag tror nog att de flesta ryttare lyckats hålla sig ganska torra. Stora huset är i stort sett färdigt med både nytt tak och ny fin färg. Ett riktigt lyft för hela gården! Vi har dessutom hållit bröllop där och kan konstatera att det är ett perfekt hus för sådana festligheter. Den mesta av bloggerskans tid har dock gått åt till ett annat hus, nämligen Skogsberg, och tanken är att bo där framöver. Om ni kikar riktigt noga kan ni faktiskt se det lilla gula huset där i bakgrunden. Att ha hästarna runt knuten hela sommaren är helt magiskt. De flesta kvällar kommer de förbi och hälsar på för att sedan dra vidare ut mot de stora fälten. Som en flock vildhästar på tillfälligt besök. Låt oss hoppas att det blir fler besök och hästar här på bloggen också. På återseende, kära läsare!

Newton tar igen sig efter en lång arbetsdag