På ridskolan har det visserligen varit lov denna vecka men i övrigt har det varit full aktivitet under hela påsken här på Tunarp. På tisdagen anordnade TFRK och deras grymma ungdomssektion en dressyrtävling, i onsdags var fritids från Gunnarsboskolan i Mullsjö här för att testa ridning och i torsdags var det hoppkurs för några av ridskolans ungdomar. Hela helgen har det sedan varit föräldra-barn-helg tillsammans med Sarah Augustsson, Amanda Syrén-Kronqvist och ett helt gäng nya ryttare. Vi hoppas att de trivdes här på Tunarp! Påskhelgen bjöd dessutom på ett alldeles fantastiskt väder så det hade knappast kunnat bli bättre. Som om inte det var nog så pågår det dessutom ett intensivt arbete med att lägga nytt tak på stora huset och röjningsarbete i Djurgårdshagen. Bloggerskan återkommer med bilder på detta inom kort!

Föräldra-barn-helg på Tunarp