Underbara vårdagar med sol och härligt ljusa kvällar radar upp sig en efter en. Det ser ut att bli en riktigt lång vår dessutom. För inte kan väl snön komma nu? Nej, det tror vi inte på. I stallet ligger vinterpälsen i stora högar och på ridskolan kan vi äntligen njuta av ridlektioner utomhus.  I veckan drar dessutom två nya ridgrupper igång på ridskolan och vi kan välkomna ett helt gäng med nya barn till oss. Känner du någon som vill börja rida finns det fortfarande chans att knipa den sista platsen i nybörjargruppen på måndagar mellan kl. 18-19. Passa även på att anmäla er till någon av alla de aktiviteter som föreningen anordnar nu i april, såsom Tunarpscupen, uteritter och dressyrtävling. I mitten av april är det sedan dags för första helgkursen och vi hoppas att det fina vädret håller i sig till dess. Bloggerskan tar en extra kvällspromenad och bara njuter av ljusare och varmare tider.

Kvällspromenad på Väglången