Ett nytt år har börjat och vi ser med förväntan fram mot vad som ska hända på Tunarp i år. Nya hästar kanske? Nya ryttare förhoppningsvis, och definitivt nya roliga ridupplevelser! I stallet finns nu totalt 38 hästar, 27 stora hästar och 11 ponnyer, varav tre är unghästar under sju år. Tyvärr ser det inte ut att bli något föl i år eftersom Lafyette inte blev dräktig förra sommaren. Men skam den som ger sig, vi får försöka igen i år! Under året som gått fick vi säga farväl till fantastiska Thoreau och genom en tragiskt olycka togs även Sonett ifrån oss, alldeles för tidigt. Vi fick också säga hejdå till Epok som flyttat till Skåne för att bli pensionär. Betydligt roligare var det då att vi fick välkomna fina Udin till Tunarp. Stallets äldsta häst är nu Totte med sina 28 år och därefter kommer Milos och Devina som blir 23 år. För dig som känner att du behöver uppdatera dig om hästarna och ponnyerna på Tunarp så kommer årets lista här!

Hästar
Devina, Fanfar, Gaya, Gazette, Jasper, Joline, Juliette, Juni, Klarinette, Lafayette, Lancelot, Leonardo, Milos, Miranda, Moletow, Neptun, Newton, Othello, Owett, Paloma, Tango, Tindra, Troja, Udin och Umbra.

Ponnyer
Emil, Glimmer, Hamlet, Hassan, Katinka, Liesel, Russin, Timjan, Teddy och Totte.

Unghästar
Verdi, Velvet och Viggo blir sex år och kommer att gå med allt mer i verksamheten. På Velvet kommer det dock fortsatt vara främst bloggerskan och hennes kollegor som rider.