Viggo

Viggo
Det är svårt att sätta fingret på vad det är som gör Viggo oemotståndlig. Kan det vara de lurviga öronen? Hans nyfikna och positiva sätt? Kanske måste man provrida för att veta säkert. Viggo är i alla fall vår senast egenproducerade häst i hästhagen och föddes 2008. Bortsett från att han och de andra ”unghästarna” fortfarande håller sig i sin egna hage. I hagen kan han vara en riktig tuffing men det är tur att han inte är en det även på ridbanan. När det kommer till ridning så är Viggo pigg och lättlärd. Lite busig ibland men det får man ju vara om man är ung. Viggo älskar också hoppning och det kan vi nog tacka hans hoppglada tillridningsryttare Ellen för.

Viggo är född på Tunarp och helbror med Neptun. Med Viggo trodde vi först att vi hade lyckats att göra en ponny, men precis som Neptun så växte även han över ponnymåttet och går nu som stor häst. Det gör honom till en perfekt häst för dig som inte är så lång. Men det spelar nog ingen roll om han är ponny eller stor häst, Viggo har alla förutsättningar att fortsätta vara oemotståndlig.

Fakta Viggo
Född: 2008
Far: Power Boy
Mor: Undine
Morfar: Saimir
Färg och tecken: Brun, stjärn, vt hbf.
Övrigt: Valack. Svensk ridponny. Född på Tunarp. Tillhör Venus släkt och är helbror med Neptun.

Viggo och Ellen Remäng som ridit in honom

Undine med Viggo

Viggo som föl

Viggo och Amanda Karltorp