I lördags reds de sista lektionerna på ridskolan och hästarna har nu två veckor jullov innan ridskolan drar igång igen. Hoppas att vi ses igen i januari eller kanske på Julklappshoppningen i mellandagarna! Höstsäsongen för ridkurser avslutades i november och har bjudit på helgkurser, intensivkurser och terränghoppningskurser. Totalt har vi avverkat inte mindre än 14 ridkurser denna hösten. Bloggerskan bjuder på lite bilder från de kurser då hon har jobbat och tackar för en mycket trevlig och rolig höst!

P.S. Ni som varit med på någon av våra terränghoppningskurser under hösten vet säkerligen vilken utmaning det är att hoppa hinder i terrängen på väldigt pigga och glada hästar. Det är mycket roligt men ibland också ganska krävande. Några som dessutom klarar av konststycket att hoppa två hästar i bredd är Miranda, Klarinette och deras ryttare, ni kan spana in filmklippet på dem här http://www.youtube.com/watch?v=PNs91qFXEnM.D.S.