Den där Sven har varit på besök. Alltså den beryktade stormen som svept in över landet under veckan och skapat allmänt kaos och oreda. På Tunarp har han mest märkts genom ett ihärdigt snöande och blåsande från torsdag till söndag. Det hinner bli en hel del snö på den tiden och det är såklart härligt så här i december. Det råder i alla fall ingen tvekan om att hästarna gillar snö. De vaknar verkligen till liv ute i hagarna så fort det kommer lite vitt på marken och temperaturen sjunker. Frustande springer de runt i hagen och leker, rullar sig och jagar varandra. Unghästarna är nog vildast i vanlig ordning men när bloggerskan gick förbi hagen drog även gamlingarna Devina, Milos och Moletow iväg på en rejäl spring-och-bock-tur. En helt underbar syn! Tyvärr ska snön tydligen inte ligga kvar så länge så det blir väl att önska sig en ny snöstorm i julklapp…

En snöig Viggo