November är kanske inte känd för att vara den roligaste månaden på året. Men nog har den fått lite ovanligt dåligt rykte kan man tycka. På Tunarp präglas november oftast av stillhet och ett särskilt grått lugn. Naturen har tappat sina färger och kvar ståtar endast de kala träden. Avsaknaden av löv och grönska kan kännas trist men den ger trots allt en fantastisk utsikt. Ridsäsongen går mot sitt slut och hästarna ska snart få sin vintervila. Som vanligt avslutar vi ridkurserna med intensivkurser i hoppning och dressyr. På ridskolan har vi istället haft Hästkunskapvecka med clinics och löshoppning följt av en helhelg med TFRK, där det blev både 24-timmar-i-stallet och dressyrtävling. Nä, tråkig har inte det definitivt inte varit. När november dessutom avslutar med att bjuda på snö istället för lera och regn så känner vi oss väldigt förlåtande mot denna månad.

Snötäckta fält