Teddy

Teddy
Det är mycket turbo i förra årets nykomling i ponnyhagen. Teddy är en pigg och glad ponny som redan fått många beundrare i stallet. Han är också en väldigt snäll ponny även om han nog har lite för mycket energi och spring i benen för nybörjarryttaren. Teddy är rolig att rida på både dressyrbanan och ut i skogen, och han har en enorm kapacitet när det kommer till hoppning. När vi senast hade löshoppning med ponnyerna så hoppade han 1,10 utan ansträngning. I trav dessutom.

Att vara ny i ponnyhagen är inte alltid så lätt. Ponnyerna är ett gäng riktiga tuffingar som inte gärna släpper in någon ny i gruppen. Teddy fick stå ut i flera månader med att bli ständigt bortjagad från både umgänge och mat. Som tur är stod han på sig och idag har han också hittat sin plats i ponnyflocken. Sin plats i ett eller annat ryttarhjärta har han haft redan från start.

Fakta Teddy
Född: 2006
Härstamning: Okänd
Färg och tecken: Mörkfux, stjärn, vt bff.
Övrigt: Valack. Ponnykorsning. Inköpt 2012. Kommer ursprungligen från Irland och kallades tidigare för Ballinaclogh Bobby.

Teddy hoppar