Udin

Udin

Udin
Nog visste vi redan från början när vi köpte Udin att han var en riktig goding. Snäll, charmig och söt som tusan. När han nu gått en hel sommar och höst på våra ridkurser och på ridskolan kan vi konstatera att han också är mycket uppskattad bland våra ryttare. Udin är pigg på det mesta, både hoppning, dressyr och turer i skogen. Stora terrängbanan hoppade han på första försöket och han har säkerligen hoppat en hel del under sin uppväxt på Irland. Udin har mycket energi men hittar sällan på något bus, även om han är en unghäst. Med sina mörka ögon och vänliga uppsyn så får han dessutom de flesta på fall.

Udin är av ponnyrasen Connemara men har vuxit ur sin storlek och blivit stor häst. Det tycker vi bara är positivt eftersom han kommer att vara en perfekt häst för både barn och vuxna. Vi på Tunarp tänker också gärna tillbaka på en annan Connemara-favorit, nämligen Rustik, och hoppas att Udin kommer att bli minst lika bra. Med tanke på hur bra det gått hittills så tyder ju allt på att vår goding har framtiden för sig.

Fakta Udin
Född: 2007
Far: Royal Sparrow
Mor: Katie’s Choice
Morfar: Connemara Playboy
Färg och tecken: Skimmel
Övrigt: Valack. Inköpt till Tunarp 2013. Kommer urpsrungligen från Irland och kallades tidigare Katie’s Son.

Udin hoppar

Udin hoppar