Det är en tidig lördagsmorgon i mitten av oktober. Luften är kylig och hela Tunarp är täckt av frost som snart kommer att smälta bort när solen stigit lite högre upp på den klarblå himlen. Bloggerskan ger sig ut på en promenad för att fånga några fina bilder och njuter av att ha gården för sig själv. Nåja, ett eller annat får och några rådjur är också vakna men i övrigt är det lugnt och stilla. Det är sagolikt vackert, sådär så man måste nypa sig lite i armen för att förstå att det är på riktigt. Det är inte svårt att förälska sig i hösten. Färgerna, luften, ljuset och stillheten. Som att naturen tar chansen att visa upp en av sina finaste sidor för att sedan bli grå och färglös i väntan på nästa vår. Under höstmånanderna känns hästarna dessutom extra fina. Och pigga! Det var dock inte några problem för helgens duktiga ryttare som red terränghoppningskurs. Det blev många härliga hopp på terränghindren på Djurgården, Hyltefälten, Stora terrängbanan och på Mohagens svälter. Det vackra höstvädret blev en perfekt inramning på en mycket rolig helg.

Frost på Mohagens svälter