Flera av er vet nog att bloggerskan råkade ut för en liten arbetsrelaterad olycka i somras. När hon skulle ”visa hur man gör” på Hamburgbanans framhoppningshinder så gjorde Velvet tvärstopp. Resultatet blev en kullerbytta in i hindret och ett brutet nyckelben. Som tur var fanns en mycket hjälpsam ortoped bland gruppens ryttare och dessutom en före detta kollega som smidigt kunde fortsätta med lektionen. Ibland har man tur i oturen. Efter en operation och ett par månader med rehabilitering (helt utan ridning!) så är bloggerskan dock tillbaka i sadeln igen. Känns väldigt roligt och som ni kan se så gick det lite bättre med det där hindret nu! På tal om att klara av terränghinder så vill bloggerskan också passa på att applådera sina duktiga ryttare som tog terrängmärket i helgen. Fyra modiga var de som efter en tvådagarskurs lyckades ta sig runt den specialdesignade banan på utsatt maximaltid. Bilder från kursen ligger ute på TFRKs hemsida. Härligt jobbat!

Lisbeth och Velvet

Lisbeth och Velvet