Bloggerskan tittar ut på ett höstigt Tunarp och tycker att det är fantastiskt vackert. Än så länge har ju höstrusket hållit sig borta och solen som strålat hela långa sommaren fortsätter att skina även nu. Sommaren år 2013 var verkligen en helt otroligt fin, inte minst på grund av det underbara vädret. För alla som precis som vi vill minnas våren och sommaren på Tunarp kommer därför massivs med bilder. Vi börjar med bilder från Vår och Sommar på Tunarp, Helgkurs 2-5 maj och Sommarkurser 2013. Dessutom lägger bloggerskan upp lite bilder från Vår med torsdagsgrupperna (vi vet att de är efterlängtade!) och ett extra inlägg med härliga Badbilder. Förhoppningsvis kan ni stilla ert behov av soliga och hästinspirerade bilder för den här hösten och vintern. Bara att börja längta till nästa sommar, det tänker vi på Tunarp göra. Ett stort tack till alla er som varit med och gjort våren och sommaren så fantastisk!

Hästsläpp i nya sommarhagen