Höstkylan kommer smygande, på marken samlas högar av gula löv och de sista sommarblommorna ger upp efter ett par frostiga nätter. Det är höst och det är faktiskt ganska mysigt. Allra mest för att hästarna har stallats in igen och vinterstallet åter fylls av en välbekant doft av kutterspån och varma hästar. Det är dags att börja ladda inför kalla, men roliga, kvällar i ridhuset då ridskolan flyttar in från uteridbanorna. Dags att börja ladda inför terränghoppningskurserna som kommer i oktober. Ojojoj, så kul det ska bli! Vi passar dock på att dela med oss av en sista bild ifrån hagen. Under en väldigt dimmig morgon lyckades nämligen min kära kollega, Sarah Augustsson, ta denna fina bilden på Juliette, Moletow och Othello. Ni kan tänka er själva: Dimman är så tät att det knappt går att se mer än ett par meter framför fötterna och plötsligt träder hästarna fram som mörka gestalter. Innan ögonen har hunnit vänja sig så står de alldeles nära. Lika vackra som nyfikna.

Ur dimman kommer hästarna smygande