Det är alltid lika roligt när ridskolan sätter igång och vi får återse alla våra ridskoleryttare igen. Framför oss har vi en hel termin med nya utmaningar. I höst har vi både många nya ryttare och dessutom en ny ridlärare som kommer att jobba på ridskolan. Han heter Erik Brodin, är utbildad ridlärare på BYS i Skara och tävlar i bland annat westernridning. Vi får hoppas att han kommer att trivs här hos oss. Ryttarna i dressyrspecialgruppen kommer att få lära känna Julia Andréasson lite bättre då hon tar över den gruppen. Hon har haft kurser på ridskolan tidigare men arbetar vanligtvis på våra helg- och sommarkurser. Nytt för hösten är också Hästlekis, en kurs på lördagar för Sarah Augustsson, där barn mellan 5-7 år får lära sig mer om hästar och ridning. Sarah kommer att fortsätta precis som vanligt med ridlektionerna på tisdagar och lördagar och bloggerskan är såklart också kvar på ridskolan. Alla är vi taggade inför höstterminen, nu kör vi!

Tur med tidiga torsdagsgruppen

Tur med tidiga torsdagsgruppen