I veckan kunde våra ryttare njuta av ytterligare en härlig sommarkurs. Det verkar som att vi har solen på vår sida denna sommaren och nog har vi ridinstruktörer ett mycket tacksamt jobb när hästarna och ryttarna sköter sig nästintill exemplariskt och vädret är fantastisk. En vecka går också väldigt fort när man underhåller sig med sköna turer i skogen, fartfylld hoppning i terrängen och superkadrilj på Hyltefälten. Super eftersom den innehöll inte mindre än 22 ekipage! (Du kan se ett vidoklipp ifrån kadriljen här: http://youtu.be/TfMw4byjtMA) Bloggerskan hann ta tonvis med foton, som förhoppningsvis kommer ut på bloggen när säsongen är slut. Efter onsdagens badtur lyckades vi dessutom arrangera ett litet möte mellan Tunarps största och minsta hästkollegor. För man måste faktiskt ta chansen till en sådan här bild om man kan!

Russin och Owett