Underbara juni har anlänt med strålande sol och sommarblommor. På ridskolan har vi denna vecka avslutat vårterminen och för ryttarna där är det nu dags för sommarlov. Bloggerskans duktiga torsdagsgrupper toppade terminen med terränghoppning på Hamburgbanan. Både ponnyer och hästar skötte sig fint (bortsett från bus-Emil) och nog är det bra kul att hoppa terrängbana! Vi har också hunnit med vårens sista helgkurs och laddar om inför sommarkurserna som börjar om en vecka. Under tiden ska gården och stallen rustas inför sommarsäsongen. Det är mycket som händer nu och det är mycket roligt att se fram emot. Hästarna får en liten paus och tid att njuta av betet i sina sommarhagar. Det är svårt att inte avundas deras hästliv när man ser dem förnöjt vandra omkring i hagarna på kvällarna. Man kan inte säga annat än att de har de bra här på gården. Hoppas du kommer och hälsar på dem i sommar!

Hassan på Hamburgbanan

Hassan på Hamburgbanan