Sist skrev vi om den underbara våren som äntligen kommit hit. Nu njuter vi av försommarvärme och det är inte konstigt att det känns lite svårt att hänga med. Bara två helgkurser återstår innan vi laddar om inför sommarsäsongen, så ni förstår att det är full aktivitet på gården just nu. Ute i naturen exploderar sommargrönskan och det är sagolikt vackert och grönt. Hästarna har äntligen fått komma ut på grönbete i hagen kring Sågen och på Upploppsfältet. Unghästarna busar för fullt i hagen vid stora ridbanan och ponnyerna betar nöjt upp varendra ljusgrönt grässtrå som sticker upp. Kvällarna är ljusa och livet känns mer än bra för både hästar och människor här på Tunarp. Ute i hagen händer förresten mycket spännande som vi nog aldrig får reda på. En kväll när bloggerskan gick en kvällspromenad tog hon till exempel denna speciella bild. Alla hästar stod med spetsade öron, stirrandes och frustandes mot två älgar på andra sidan staketet. Häftigt!

Hästarna har fått syn på två älgar

Hästarna har fått syn på två älgar